Vacature Dakdekker

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Kom jij ons team versterken?

Ben jij een ervaren dakdekker en kun jij zelfstandig bitumen branden? Werk jij graag in de buitenlucht en sta jij ervoor open om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Of heb jij ervaring met dakdekken op vlakke daken? Verstuur je dan je CV naar info@top-roof.nl, het dakdekkersbedrijf in Eindhoven. Heb je vragen over de vacature? Bel dan naar 06 509 641 79.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je start de dag rustig op met een kop koffie en bereid je werkzaamheden voor. Je verzamelt je gereedschappen en benodigde materialen en deze laad je in de werkbus. Vervolgens vertrek je richting het project met een collega en word je ontvangen door de voorman. De voorman verdeeld de taken en vervolgens ga je aan de slag met de werkzaamheden. Als dakdekker vlakke daken zullen je werkzaamheden vooral bestaan uit branden van bitumen, op maat snijden van de rollen en afwerkingen verrichten. Er zullen vast meer werkzaamheden om de hoek kijken, maar dit is een greep uit jouw belangrijkste werkzaamheden op een dag. Kortom, als dakdekker sta je nooit stil!

Waar ga je aan de slag?

Je gaat aan de slag voor Top-Roof, een dakdekkersbedrijf uit Eindhoven dat al actief is sinds 1998. Het is een groeiend en goed georganiseerd bedrijf waarbij jij als dakdekker je kunt ontwikkelen. Dit bedrijf heeft projecten door heel Noord-Brabant en voorzien jou graag van een passende uitdaging. Binnen de organisatie werken vakspecialisten waarbij eenieder een steentje bijdraagt aan de vakbekwaamheid van de organisatie. Mocht jij voor een professioneel bedrijf willen werken? Dan ben je hier aan het goede adres. Naast professionaliteit bieden zij jou ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien tot een volwaardig vakspecialist. Kortom, bij dit bedrijf leer je het vak dakdekken wel.

Wat breng jij mee?

  • Een afgeronde dakdekkersopleiding of relevante werkervaring als dakdekker;
  • Je hebt geen last van hoogtevrees of bent niet bang om op hoogte te werken;
  • Je hebt ervaring met bitumineus dakdekken;
  • De Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift;
  • Een (geldig) VCA-certificaat. Heb je die niet? Dan ben je bereid om die te behalen;
  • Tot slot, een rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?

  • Een goed salaris conform Bikudak CAO tussen €1800 en €2600;
  • Arbeidsvoorwaarden die goed verzorgd zijn;
  • Bij goede prestaties, uitzicht tot vaste aanstelling door de opdrachtgever;
  • Tot slot, ontwikkelingsmogelijkheden waardoor je kunt doorgroeien.

Geïnteresseerd? Reageer snel!

Wil jij graag ons team komen versterken. Verstuur dan je CV naar info@top-roof.nl. Heb je vragen over de vacature? Bel dan naar 06 509 641 79. Dan zien we jou misschien wel binnenkort op een kennismakingsgesprek in. Tot snel!

Waarom kiezen voor Top-Roof?

De medewerkers van Top-Roof bestaan uit een gekwalificeerd team dat zich dagelijks bezig houdt met dekken van daken. Wij communiceren op een duidelijk manier, komen onze afspraken na en zo voorkomen wij dat u voor verassingen komt te staan.

De geklaarde klussen van Top-Roof