Dakreparatie Eindhoven

Top-Roof isolatie en dakwerken

Neem contact op

Onze dakreparatie werkzaamheden

 • Is uw dak kapot en/of moet deze gerepareerd worden? En woont u in Eindhoven of in de omgeving van Eindhoven? Schakel dan Top-Roof in. Top-Roof heeft al jarenlang ervaring in het repareren van verschillende soorten daken en staan dan ook klaar om uw dak te repareren. Top-Roof dakwerken is een jong en flexibel bedrijf en gespecialiseerd in het repareren, onderhouden en bedekken van daken.
Vraag offerte aan

Waarom kiezen voor Top-Roof?

De medewerkers van Top-Roof bestaan uit een gekwalificeerd team dat zich dagelijks bezig houdt met dekken van daken. Wij communiceren op een duidelijk manier, komen onze afspraken na en zo voorkomen wij dat u voor verrassingen komt te staan.

Top-Roof is een bedrijf dat vertrouwen geeft

Waarom een dakreparatie?

Tegenwoordig hebben bijna alle soorten dakbedekking een lange levensduur, echter kan het altijd gebeuren dat uw dak gerepareerd moet worden. Wij adviseren dan ook om geregeld te kijken naar de staat van uw dakbedekking. Zo kan het zijn dat er een klein scheurtje in de dakbedekking komt. Dit is relatief gemakkelijk op te lossen met dakreparatie. Maar wanneer u te lang wacht zult u uw complete dakbedekking moeten vervangen of laten renoveren. Wat er allemaal kapot kan gaan is erg verschillend bij oudere huizen en nieuwbouw huizen. Zo kunnen bij vooral oudere huizen het zo zijn dat hout is gaan rotten, dakpannen zijn gaan verschuiven, dakgoten raken verstopt of er ontstaan lekkages. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen al deze problemen oplossen.

Neem contact op

Een jong en flexibel dakdekkersbedrijf

Welke stappen volgen we?

Op het moment dat u contact met ons opneemt voor een dakreparatie gaan onze vakmensen voor u aan de slag. Het kan zijn dat uw dak al verder kapot is en dat er spoed bij zit. Dan kunt u dit doorgeven in het contactformulier en komen onze vakmensen zo snel mogelijk langs. Ziet u slechts kleine schade en heeft het geen haast kunt u een afspraak inplannen. Het is belangrijk bij schade aan uw dak dat de bron van de schade wordt aangepakt. Daarom gaan onze vakmensen voor u op zoek naar waar het probleem is ontstaan. Dat probleem zal worden opgespoord en natuurlijk ook gerepareerd.

Onderhoudscontract

Onze specialisten zijn experts in bitumineuze daken, dakpannen en shingle daken. Voor onze vakmensen maakt het niet uit om het om een nieuwbouwproject of een renovatieproject gaat. Is de dakreparatie volledig naar wens gegaan? Dan kunt u er ook voor kiezen om een onderhoudscontract met Top-Roof af te sluiten. Dit bieden wij aan zodat u zo min mogelijk zorgen hoeft te maken over uw dakwerken. U wilt natuurlijk niet dat u zich bij elke regenbui zorgen moet maken of er regen door het dak naar binnen komt. Dus wanneer u kiest voor een onderhoudscontract van Top-Roof nemen wij een hoop zorgen uit uw handen.

Wanneer is een dakreparatie noodzakelijk?

Het dak van uw woning kan als een van de meeste kwetsbare plekken worden gezien. Doordat uw dak iedere dag aan diverse weersomstandigheden wordt blootgesteld kan het dak in de loop der tijd beschadigen. Als u een van de volgende signalen herkent aan uw dak, is het verstandig om een professionele dakdekker in te schakelen:

   • Beschadigd loodwerk
   • Lekkende goten of een andere lekkage
   • Rottend of beschadigd houtwerk
   • Vocht in de ruimte onder het dak
   • Beschadigd dakpannen of versleten voegen
   • Bij platte daken: grote hoeveelheden water op het dak of (kleine) scheurtjes

Alhoewel dakbedekking beschikt over een lange levensduur kan het na verloop van tijd toch beschadigd raken. Als u de eerder genoemde signalen herkent, neem dan meteen contact op met een professionele dakdekker om de schade op zowel korte als lange termijn te minimaliseren.

Wat zijn de gevolgen op korte termijn van het niet repareren van uw dak?

Wanneer schade aan het dak niet op korte termijn wordt herstelt, kan dit nare gevolgen hebben voor uw dak. Zaken als lekkages en een verminderde isolatie kan flinke schade aan uw woning toebrengen. Eventuele waterschade door bijvoorbeeld een lekkage kan een hoop ongemak en behoorlijke (oplopende) kosten met zich meebrengen. Wanneer een lekkage niet snel genoeg wordt verholpen kan schimmelvorming ontstaan wat invloed heeft op de dakisolatie en op uw gezondheid.

Er zit asbest in mijn dak, wat nu?

Van de meeste woningen die voor 1994 zijn gebouwd bevat het dak veelal asbest of asbesthoudend materiaal. Als er blijkt dat er asbest in het dak verwerkt is, is het verstandig én veiliger om dit te laten zitten. Let op: dit geldt enkel als de vezels van het asbest nog onaangeroerd en stevig op zijn plaats zit. 

Wanneer er asbest is vastgesteld, is het verstandig om een asbestbeheer plan te laten schrijven door een asbestinventarisatiebedrijf zodat kan worden vastgesteld of de huidige situatie nog toekomstbestendig is. 

Als uit het asbestbeheersplan naar voren komt dat de situatie allerminst toekomstbestendig is, moet dit worden verwijderd door een gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van asbest.

Contact opnemen met Top-Roof?

Wilt u graag contact opnemen met Top-Roof? Vul dan het onderstaande contactformulier.

Contactgegevens Top-Roof

Dit zeggen onze klanten over ons

Top-roof heeft een prima indruk achter gelaten. Ze hebben goed werk geleverd, volgens afspraak, niet te beroerd om met de klant mee te denken en ook nog eens prettige mensen om op je dak te hebben. Zeker geen spijt van!

Top Roof heeft vorig jaar de dakbedekking van ons (platte) dak vervangen en dat hebben ze echt heel netjes gedaan. Voor ons zag het er allemaal al heel goed uit, maar dit werd ook nog eens bevestigd door een onafhankelijke inspecteur!

Top Roof dakwerken i.v.m. een lekkage gebeld. Het probleem werd netjes en voor een goede prijs verholpen. Ten tijde van de reparatie bleek een ander stukje van het dak niet goed aan te sluiten. Dit werd direct en zonder extra kosten verholpen.

De geklaarde klussen van Top-Roof