Dakreparatie Eindhoven

Top-Roof isolatie en dakwerken

Neem contact op

Onze dakreparatie werkzaamheden

Is uw dak kapot en moet deze gerepareerd worden? En woont u in Eindhoven of in de omgeving van Eindhoven? Schakel dan Top-Roof in. Top-Roof heeft al jarenlang ervaring in het repareren van verschillende soorten daken en staan dan ook klaar om uw dak te repareren. Top-Roof dakwerken is een jong en flexibel bedrijf en wij specialiseren ons in het repareren, onderhouden en bedekken van daken.

Waarom kiezen voor Top-Roof?

De medewerkers van Top-Roof bestaan uit een gekwalificeerd team dat zich dagelijks bezig houdt met dekken van daken. Wij communiceren op een duidelijk manier, komen onze afspraken na en zo voorkomen wij dat u voor verrassingen komt te staan.

Top-Roof is een bedrijf dat vertrouwen geeft

Wanneer is dakreparatie noodzakelijk?

Tegenwoordig hebben bijna alle soorten dakbedekking een lange levensduur, echter kan het altijd gebeuren dat uw dak gerepareerd moet worden. Wij adviseren dan ook om geregeld te kijken naar de staat van uw dakbedekking. Zo kan het zijn dat er een klein scheurtje in de dakbedekking komt. Dit is relatief gemakkelijk op te lossen met dakreparatie. Maar wanneer u te lang wacht zult u uw complete dakbedekking moeten vervangingen. Wat er allemaal kapot kan gaan is erg verschillend bij oudere huizen en nieuwbouw huizen. Zo kunnen bij vooral oudere huizen het zo zijn dat hout is gaan rotten, dakpannen zijn gaan verschuiven of dat dakgoten verstopt zijn geraakt. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen al deze problemen oplossen.

Neem contact op

Een jong en flexibel dakdekkersbedrijf

Welke stappen volgen we?

Op het moment dat u contact met ons opneemt voor een dakreparatie gaan onze vakmensen voor u aan de slag. Het kan zijn dat uw dak al verder kapot is en dat er spoed bij zit. Dan kunt u dit doorgeven in het contactformulier en komen onze vakmensen zo snel mogelijk langs. Ziet u slechts kleine schade en heeft het geen haast kunt u een afspraak inplannen. Het is belangrijk bij schade aan uw dak dat de bron van de schade wordt aangepakt. Daarom gaan onze vakmensen voor u op zoek naar waar het probleem is ontstaan. Dat probleem zal worden opgespoord en natuurlijk ook gerepareerd.

Onderhoudscontract

Onze specialisten zijn experts in bitumineuze daken, dakpannen en shingle daken. Voor onze vakmensen maakt het niet uit om het om een nieuwbouwproject of een renovatieproject gaat. Is de dakreparatie volledig naar wens gegaan? Dan kunt u er ook voor kiezen om een onderhoudscontract met Top-Roof af te sluiten. Dit bieden wij aan zodat u zo min mogelijk zorgen hoeft te maken over uw dak. U wilt natuurlijk niet dat u zich bij elke regenbui zorgen moet maken of er regen door het dak naar binnen komt. Dus wanneer u kiest voor een onderhoudscontract van Top-Roof nemen wij een hoop zorgen uit uw handen.

Contact opnemen met Top-Roof?

Wilt u graag contact opnemen met Top-Roof? Vul dan het onderstaande contactformulier.

Contactgegevens Top-Roof

Dit zeggen onze klanten over ons

Top-roof heeft een prima indruk achter gelaten. Ze hebben goed werk geleverd, volgens afspraak, niet te beroerd om met de klant mee te denken en ook nog eens prettige mensen om op je dak te hebben. Zeker geen spijt van!

Top Roof heeft vorig jaar de dakbedekking van ons (platte) dak vervangen en dat hebben ze echt heel netjes gedaan. Voor ons zag het er allemaal al heel goed uit, maar dit werd ook nog eens bevestigd door een onafhankelijke inspecteur!

Top Roof dakwerken i.v.m. een lekkage gebeld. Het probleem werd netjes en voor een goede prijs verholpen. Ten tijde van de reparatie bleek een ander stukje van het dak niet goed aan te sluiten. Dit werd direct en zonder extra kosten verholpen.

De geklaarde klussen van Top-Roof