Onze diensten

Uw specialist in platte daken

Neem contact op

De werkzaamheden van

Top-Roof

Is uw dak toe aan een renovatie toe? Of heeft u een nieuwbouw dak? U kunt er over nadenken om uw bestaande of nieuwe dak te gaan isoleren. Op het moment dat uw dak goed geïsoleerd is blijft de warmte in de winter beter binnen en blijft de hitte in de zomer beter buiten. U heeft er dus het gehele jaar door profijt van. Omdat wij werken met PIR isolatie heeft u als grote voordeel dat u met een mindere isolatiedikte toch uw goede RC waarde kunt behalen. De RC waarde geeft aan hoe goed of slecht uw isolatiemateriaal isoleert. Tot slot kunnen we dit ook uitvoeren in bitumen. De voordelen van een bitumen laag is dat die aan de buitenkant geplaatst kan worden direct op de isolatielaag. Ook op deze dienst ontvangt u van ons een schriftelijke garantie van 15 jaar.

Waarom kiezen voor Top-Roof?

De medewerkers van Top-Roof bestaan uit een gekwalificeerd team dat zich dagelijks bezig houdt met dekken van daken. Wij communiceren op een duidelijk manier, komen onze afspraken na en zo voorkomen wij dat u voor verrassingen komt te staan.

Top-Roof is een bedrijf dat vertrouwen geeft

Lekkage melden

Heeft u een lekkage? Eerst moeten wij dan inspecteren en vervolgens concluderen hoeveel werk het is om dit te repareren. Dit doen zodat wij met u een richtprijs kunnen afspreken. Mochten de problemen groter te zijn dan dat u in eerste dacht en zijn er aanvullende werkzaamheden nodig, dan maken wij graag vrijblijvend een offerte voor u. Uiteraard gaat dit altijd in overleg met u zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Nieuwe dakgoten/ kilgoten aanbrengen

Bestaande zinken dakgoten/ kilgoten kunnen wij aan de binnenzijde goed voorzien van EPDM resistrix SK zelfklever, een partieel zelfklevende afdichtingsbaan. Uw bestaande dakgoten worden goed schoon en droog gemaakt waarnaar voorzien van SK primer voor een goede hechting. Dus zonder al te veel hak en breek werk kunnen uw dakgoten er met gemak weer 20 tot 25 jaar er tegen aan. Om het vertrouwen in ons vakmanschap uit te spreken ontvangt u dan ook van ons een schriftelijke garantie van 15 jaar.

Een jong en flexibel dakdekkersbedrijf

Particulier & bedrijven

Heeft u behoefte aan regelmatig onderhoud van uw dak? Sluit dan een contract bij ons waarin wij 1 of 2 keer per jaar bij u langs komen om het dak schoon te maken en daar waar nodig te herstellen. Vaak zien we dat bij hemelwaterafvoeren en dakdoorvoeren dat er toch problemen zijn ontstaan in de loop der jaren. Onderdeel van het onderhoudscontract is dat wij ook uw randwerk nalopen, want ook hier zien wij vaak problemen ontstaan. De voordelen van dit contract zijn dat u nooit meer voor onaangename verrassingen staat i.v.m. dak lekkages en dat u de levensduur van uw dak verhoogd.

De geklaarde klussen van Top-Roof

Dit zeggen onze klanten over ons

Top-roof heeft een prima indruk achter gelaten. Ze hebben goed werk geleverd, volgens afspraak, niet te beroerd om met de klant mee te denken en ook nog eens prettige mensen om op je dak te hebben. Zeker geen spijt van!

Top Roof heeft vorig jaar de dakbedekking van ons (platte) dak vervangen en dat hebben ze echt heel netjes gedaan. Voor ons zag het er allemaal al heel goed uit, maar dit werd ook nog eens bevestigd door een onafhankelijke inspecteur!

Top Roof dakwerken i.v.m. een lekkage gebeld. Het probleem werd netjes en voor een goede prijs verholpen. Ten tijde van de reparatie bleek een ander stukje van het dak niet goed aan te sluiten. Dit werd direct en zonder extra kosten verholpen.