Dakwerken Eindhoven

Top-Roof isolatie en dakwerken

Neem contact op

Dakwerken door een professioneel dakdekkersbedrijf

Woont u in Eindhoven of in de omgeving van Eindhoven en heeft u hulp nodig met uw dakwerken? Schakel dan Top-Roof als dakdekkersbedrijf in. Wij hebben al jarenlange ervaring met dakwerken zoals het repareren en renoveren van daken. Dus wanneer u een beschermende laag op uw dak wilt aanbrengen staan onze dakdekkers voor u klaar. Top-Roof heeft al voor tal van klanten in en rondom Eindhoven dakwerken uitgevoerd

Waarom kiezen voor Top-Roof?

De medewerkers van Top-Roof bestaan uit een gekwalificeerd team dat zich dagelijks bezig houdt met dekken van daken. Wij communiceren op een duidelijk manier, komen onze afspraken na en zo voorkomen wij dat u voor verrassingen komt te staan.

Top-Roof is een bedrijf dat vertrouwen geeft

Voor alle dakwerken in Eindhoven

Wij spreken uit ervaring als we zeggen dat men vindt dat een dak geen zorgenpost hoeft te zijn. Een kapot dak kan immers veel schade aan uw huis brengen. Daarom staat Top-Roof als specialist in dakwerken voor u klaar. Dus woont u in de omgeving van Eindhoven en heeft hulp bij uw dakwerken nodig? Neem dan contact met ons op. Dan komen onze specialisten bij u langs.

Onze vakmensen zijn experts wanneer het aankomt op bitumineuze daken. Daarbij maakt het voor onze dakdekkers niet uit of het gaat om een nieuwbouwproject of renovatieproject. Hebben onze dakdekkers uw dak gerepareerd en bent u hier tevreden over? Dan is het bij ons ook mogelijk om een onderhoudscontract te sluiten. Met dit contract ontzorgen wij onze klanten over hun daken. Het is natuurlijk niet wenselijk dat u zich bij elke regenbui zorgen moet maken of er geen regen door het dak komt. Kortom, scheelt een onderhoudscontract u een hoop zorgen.

Neem contact op

Een jong en flexibel dakdekkersbedrijf

Hoe gaan onze dakdekkers aan de slag met uw dakwerken?

Op het moment dat u met ons contact heeft opgenomen over een reparatie, gaan onze vakmensen voor u aan de slag. Het kan natuurlijk zo zijn dat uw dak ernstig beschadigd is en dat uw dak met spoed gerepareerd moet worden. Wanneer u dit aangeeft op het contactformulier komen onze dakdekkers zo snel mogelijk bij u langs. Heeft u echter minder grote schade en heeft het geen spoed, dan kunt u ook een afspraak inplannen.

Onze dakdekkers gaan voor u op zoek naar de bron van de schade en lossen het probleem op. Het kan erg verschillen over wat er allemaal kapot kan gaan aan uw dak, zo ligt het eraan of het om een ouder huis gaat of een nieuwbouwhuis. Bij oudere huizen kan onder andere het hout gaan rotten, dakpannen kunnen verschuiven, de dakgoten raken verstopt of een daklekkage. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en kunnen voor u het probleem gemakkelijk opsporen zodat ze dit ook op de best mogelijke manier kunnen oplossen.

Contact opnemen met Top-Roof?

Wilt u graag contact opnemen met Top-Roof? Vul dan het onderstaande contactformulier.

Contactgegevens Top-Roof

Dit zeggen onze klanten over ons

Top-roof heeft een prima indruk achter gelaten. Ze hebben goed werk geleverd, volgens afspraak, niet te beroerd om met de klant mee te denken en ook nog eens prettige mensen om op je dak te hebben. Zeker geen spijt van!

Top Roof heeft vorig jaar de dakbedekking van ons (platte) dak vervangen en dat hebben ze echt heel netjes gedaan. Voor ons zag het er allemaal al heel goed uit, maar dit werd ook nog eens bevestigd door een onafhankelijke inspecteur!

Top Roof dakwerken i.v.m. een lekkage gebeld. Het probleem werd netjes en voor een goede prijs verholpen. Ten tijde van de reparatie bleek een ander stukje van het dak niet goed aan te sluiten. Dit werd direct en zonder extra kosten verholpen.

De geklaarde klussen van Top-Roof