Daklekkage Eindhoven

Top-Roof isolatie en dakwerken

Neem contact op

Onze daklekkage werkzaamheden

Heeft u last van vochtplekken in uw huis? Of begint u al waterschade te zien? De kans is dan groot dat uw dak lek is. Het is dan zeer verstandig om zo snel mogelijk een daklekkage specialist van Top-roof in Eindhoven in te schakelen. Op het moment dat u nu snel handelt kan verdere schade voorkomen worden. Vul daarom ons Meld lekkage contactformulier in en selecteer daarbij eventueel de optie met spoed. Onze medewerkers nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om langs te komen.

Waarom kiezen voor Top-Roof?

De medewerkers van Top-Roof bestaan uit een gekwalificeerd team dat zich dagelijks bezig houdt met dekken van daken. Wij communiceren op een duidelijk manier, komen onze afspraken na en zo voorkomen wij dat u voor verrassingen komt te staan.

Top-Roof is een bedrijf dat vertrouwen geeft

Onze daklekkage service

Bij het repareren van een daklekkage is het cruciaal om de bron van de oorzaak aan te pakken. Op het moment dat de bron niet wordt aangepakt, blijft er schade achter. En die achtergebleven schade kan er later weer voor zorgen dat uw dak weer lek raakt. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Onze experts hebben al jarenlange ervaring en sporen zo effectief mogelijk de bron van de schade op. Vervolgens kijken ze naar hoe ze het probleem het beste kunnen oplossen. Dit communiceren wij duidelijk met u zodat u niet verrast wordt door de hoeveelheid werkzaamheden. Tot slot gaan onze medewerkers, met toestemming van u, aan de slag om zo uw dak weer te repareren.

Neem contact op

Een jong en flexibel dakdekkersbedrijf

Wat zijn de typen daklekkages?

De oorzaak van een lek dak kan per huis verschillen. Vaak is het zo dat na vele jaren materialen beginnen te rotten waardoor lekkages beginnen te ontstaan. Onze vakmensen kennen vele verschillende type daken en kunnen snel schakelen. Dus of uw dak nou schade heeft gekregen door een harde storm, verschoven dakpannen, verouderde dakbedekking, verouderde schoorstenen of rottend hout, onze vakmensen regelen het.

Onderhoudscontract dak

Wij vinden dat uw dak geen onderdeel hoeft te zijn van uw dagelijkse zorgen. Daarom bieden wij een onderhoudscontract aan voor uw dak. Door periodiek onderhoud aan uw dak te laten plegen, wordt de kans op lekkages zeer klein. Op het moment dat we bij u langs komen voor controle checken we uw dak op lekkages en op voortekenen van lekkages. Mochten wij werkzaamheden tegenkomen dan overleggen wij dit uiteraard eerst met u. Naast dat we goed zijn in het repareren van daken, vinden wij het ook belangrijk om goed te communiceren met onze klanten.

Contact opnemen met Top-Roof?

Wilt u graag contact opnemen met Top-Roof? Vul dan het onderstaande contactformulier.

Contactgegevens Top-Roof

  • Top-Roof isolatie en dakwerken.
  • De Greefstraat 2
  • 5622 GJ Eindhoven
  • Tel: 06-50964179
  • Mail: info@top-roof.nl

Dit zeggen onze klanten over ons

Top-roof heeft een prima indruk achter gelaten. Ze hebben goed werk geleverd, volgens afspraak, niet te beroerd om met de klant mee te denken en ook nog eens prettige mensen om op je dak te hebben. Zeker geen spijt van!

Top Roof heeft vorig jaar de dakbedekking van ons (platte) dak vervangen en dat hebben ze echt heel netjes gedaan. Voor ons zag het er allemaal al heel goed uit, maar dit werd ook nog eens bevestigd door een onafhankelijke inspecteur!

Top Roof dakwerken i.v.m. een lekkage gebeld. Het probleem werd netjes en voor een goede prijs verholpen. Ten tijde van de reparatie bleek een ander stukje van het dak niet goed aan te sluiten. Dit werd direct en zonder extra kosten verholpen.

De geklaarde klussen van Top-Roof