Offerte aanvragen

Uw specialist in platte daken

Offerte opvragen bij Top-Roof?

Hoe werken wij als u een offerte bij ons aanvraagt?
Danny Knipa komt persoonlijk bij u langs om het dak te inspecteren, advies te geven en de eventuele werkzaamheden en maten door te nemen (opmeten). Danny heeft meer dan 20 jaar ervaring met dakwerkzaamheden in de breedste zin van het woord. Hij voorziet u graag van een eerlijk en persoonlijk advies en/ of een offerte op maat.

Contactgegevens Top-Roof

Waarom kiezen voor Top-Roof?

De medewerkers van Top-Roof bestaan uit een gekwalificeerd team dat zich dagelijks bezig houdt met dekken van daken. Wij communiceren op een duidelijk manier, komen onze afspraken na en zo voorkomen wij dat u voor verrassingen komt te staan.

Dit zeggen onze klanten over ons

Top-roof heeft een prima indruk achter gelaten. Ze hebben goed werk geleverd, volgens afspraak, niet te beroerd om met de klant mee te denken en ook nog eens prettige mensen om op je dak te hebben. Zeker geen spijt van!

Top Roof heeft vorig jaar de dakbedekking van ons (platte) dak vervangen en dat hebben ze echt heel netjes gedaan. Voor ons zag het er allemaal al heel goed uit, maar dit werd ook nog eens bevestigd door een onafhankelijke inspecteur!

Top Roof dakwerken i.v.m. een lekkage gebeld. Het probleem werd netjes en voor een goede prijs verholpen. Ten tijde van de reparatie bleek een ander stukje van het dak niet goed aan te sluiten. Dit werd direct en zonder extra kosten verholpen.

De geklaarde klussen van Top-Roof