Over ons

Uw specialist in platte daken

Over Top-Roof

Top-Roof dakwerken, compleet in dakbedekking, ervaring sinds 1998 is een klein gerenommeerd dakdekkersbedrijf. Jarenlange kennis, ervaring, eerlijk advies en liefde voor het vak, zorgt voor tevreden klanten in heel Nederland.

Wij bieden een totaalpakket aan als het gaat om dakwerken. Dat wil zeggen dat u ons kunt inschakelen voor dakwerk, isolatie, hout, zinkwerk, goten enz. Wij voeren alle werkzaamheden in eigen beheer uit. U ontvangt bij ons 10 tot 20 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden! Mochten wij onverhoopt iets niet zelf uit kunnen voeren dan wordt er altijd met de klant overlegd.

Wij zijn een kleinschalig bedrijf en hebben altijd direct contact met onze klanten. Ons team is feilloos op elkaar ingespeeld en uitstekend op elkaar ingewerkt. Dit zorgt voor een efficiënte werkwijze, een prettige werksfeer en het belangrijkste: een snel en strak resultaat!

Hoe werken wij als u een offerte bij ons aanvraagt? Danny Knipa komt persoonlijk bij u langs om het dak te inspecteren, advies te geven en de eventuele werkzaamheden en maten door te nemen (opmeten). Danny heeft meer dan 20 jaar ervaring met dakwerkzaamheden in de breedste zin van het woord. Hij voorziet de klant graag van een eerlijk en persoonlijk advies en/ of een offerte op maat.

Waarom kiezen voor Top-Roof?

De medewerkers van Top-Roof bestaan uit een gekwalificeerd team dat zich dagelijks bezig houdt met dekken van daken. Wij communiceren op een duidelijk manier, komen onze afspraken na en zo voorkomen wij dat u voor verrassingen komt te staan.

De geklaarde klussen van Top-Roof

Top-roof heeft een prima indruk achter gelaten. Ze hebben goed werk geleverd, volgens afspraak, niet te beroerd om met de klant mee te denken en ook nog eens prettige mensen om op je dak te hebben. Zeker geen spijt van!

Top Roof heeft vorig jaar de dakbedekking van ons (platte) dak vervangen en dat hebben ze echt heel netjes gedaan. Voor ons zag het er allemaal al heel goed uit, maar dit werd ook nog eens bevestigd door een onafhankelijke inspecteur!

Top Roof dakwerken i.v.m. een lekkage gebeld. Het probleem werd netjes en voor een goede prijs verholpen. Ten tijde van de reparatie bleek een ander stukje van het dak niet goed aan te sluiten. Dit werd direct en zonder extra kosten verholpen.