Dakdekker Hilvarenbeek

Top-Roof isolatie en dakwerken

Neem contact op

Dakdekker in Hilvarenbeek

Top-roof is een dakdekkersbedrijf dat gevestigd is in Eindhoven. Woont u in Hilvarenbeek? Geen enkel probleem! Wij hebben regelmatig projecten bij klanten uit Hilvarenbeek die een dakdekker nodig hebben. Het inschakelen van Top-roof is een slimme keuze. Wij hebben al jarenlange ervaring en hebben bij al tal van klanten in Hilvarenbeek projecten afgeleverd. Heeft u een dakdekker nodig? Neem contact op met Top-roof.

Waarom kiezen voor Top-Roof?

De medewerkers van Top-Roof bestaan uit een gekwalificeerd team dat zich dagelijks bezig houdt met dekken van daken. Wij communiceren op een duidelijk manier, komen onze afspraken na en zo voorkomen wij dat u voor verrassingen komt te staan.

Top-Roof is een bedrijf dat vertrouwen geeft

De diensten van Top Roof

De diensten die Top Roof o.a. aanbiedt zijn:

Onderhoudscontract dak

Hebben onze dakdekkers uw dak gerepareerd en bent u daar tevreden over? U heeft bij ons ook de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit betekent dat wij jaarlijks bij u langs komen uw dak te inspecteren. Hierdoor voorkomt u grotere schade die opgelopen kan worden als er jarenlang geen onderhoud wordt gepleegd. Dat scheelt weer een hoop zorgen! Neem contact op voor de volledige voorwaarden.

Neem contact op

Een jong en flexibel dakdekkersbedrijf

Dakdekkersbedrijf Hilvarenbeek

  • Voor particulieren en bedrijven
  • Gratis offerte opvragen
  • Alle typen daken
  • Optie tot onderhoudscontract
  • Alleen eigen medewerkers

Op het moment dat u onze dakdekkers heeft ingeschakeld komen zij naar Hilvarenbeek toe. Het is mogelijk om geheel gratis eerst een offerte op te vragen. Wij komen dan persoonlijk naar u toe om de situatie in te schatten. U ontvangt dan eerst een vrijblijvende offerte per mail of post.

De eerste stap in het dakdekken is het inschatten van de schade, daar kunnen uiteraard grote verschillen in zitten. Daarom gaan onze dakdekkers bij u in Hilvarenbeek eerst de schade vaststellen. Dan wij weten zij concreet wat ze moeten vervangen, repareren of moeten onderhouden. Door eerst de situatie goed in te schatten voorkomt u later een hoop kosten. Bij oudere huizen kan het namelijk nog wel eens voorkomen dat houten balken beginnen met rotten. Als daar niet op tijd wordt ingegrepen, gaat u laten meer schade oplopen.

Dakreparatie Hilvarenbeek

Uw dak wordt dagelijks aan wisselende weersomstandigheden blootgesteld. Dit heeft invloed op de conditie van uw dakbedekking omdat in de loop der tijd beschadigingen ontstaan. Wanneer u beschadigd loodwerk, houtwerk of dakpannen constateert, is het raadzaam om een dakreparatie te laten uitvoeren. Dit geldt ook wanneer u vocht detecteert of er grote hoeveelheden water op uw (plat) dak blijft liggen.

Daklekkage Hilvarenbeek

Het meest voorkomende gevolg van een daklekkage is schimmel- of vochtvorming. Wanneer u schimmel of vochtplekken aantreft op uw muren en/of plafond dan is de kans aannemelijk dat dit door binnengedrongen regenwater wordt veroorzaakt.

Er zijn diverse plaatsen waar een lekkage kan ontstaan, namelijk:

Plat dak: Wanneer de regenafvoer op een plat dak niet optimaal is, is de kans aanwezig dat er (grote) plassen water op het dak blijven liggen. Hierdoor kan vocht of andere vuiligheid zich tussen de naden nestelen waardoor lekkages ontstaan. Bij een bitumen dak kan uitdroging leiden tot kleine scheurtjes waardoor de toplaag zijn kracht verliest. 

Schuin dak: Als u over een schuin dak beschikt zijn er verschillende oorzaken van lekkages mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan kapotte dakpannen, dakpannen die niet of onvoldoende aansluiten of scheuren. Helaas zien we vaak dat de lekkage ergens gelokaliseerd is dan de vocht- of schimmel ophoping. Dit komt door het feit dat isolatiemateriaal of plafonds lange(re) tijd vocht kunnen vasthouden waardoor de lekkage een vertekend beeld geven. Het daklood Wanneer het daklood beschadigd raakt, denk bijvoorbeeld aan de randen of de overloop, kan het zijn dat er vocht doordringt. Deze oorzaak komt met regelmaat voor en wordt vaak over het hoofd gezien.

Dakrenovatie Hilvarenbeek

Een dakrenovatie kan in sommige gevallen uitkomst bieden om de levensduur van uw dak te verlengen. Wanneer u dak door een storm ernstig beschadigd is en er bijvoorbeeld dakpannen verschoven en/of kapot zijn gegaan kan Top Roof hierin bemiddelen. Ook bij scheuren of een kapotte dakconstructie is het renoveren van uw dak noodzakelijk.

Kosten dakdekker in Hilvarenbeek

De kosten van uw renovatie, reparatie of lekkage verhelpen hangt af van verschillende factoren waardoor het geven van een kostenindicatie vooraf erg lastig is. Desondanks heeft Top Roof hier een uitstekende oplossing voor. 

Wanneer u bij Top Roof een offerte aanvraagt komt één van onze dakdekkers persoonlijk bij u langs om het dak te inspecteren, advies te geven en de eventuele werkzaamheden en maten door te nemen (opmeten). 

Wij vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent en blijft van al onze werkzaamheden. Zo maken we duidelijke afspraken van tevoren en wordt u eerst op de hoogte gesteld van de kosten. Voordat we aan de klus beginnen, maken we ook eerst een duidelijke inschatting van de verwachte kosten. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Vraag offerte aan

Contact opnemen met Top-Roof?

Wilt u graag contact opnemen met Top-Roof? Vul dan het onderstaande contactformulier.

Contactgegevens Top-Roof

Dit zeggen onze klanten over ons

Top-roof heeft een prima indruk achter gelaten. Goed werk geleverd, flexibel, volgens afspraak, niet te beroerd om met de klant mee te denken en ook nog eens prettige mensen om op je dak te hebben. Zeker geen spijt van!

Top Roof heeft vorig jaar de dakbedekking van ons (platte) dak vervangen en dat hebben ze echt heel netjes gedaan. Voor ons zag het er allemaal al heel goed uit, maar dit werd ook nog eens bevestigd door een onafhankelijke inspecteur!

Top Roof dakwerken i.v.m. een lekkage gebeld. Het probleem werd netjes en voor een goede prijs verholpen. Ten tijde van de reparatie bleek een ander stukje van het dak niet goed aan te sluiten. Dit werd direct en zonder extra kosten verholpen.

De geklaarde klussen van Top-Roof