Bedanktpagina2020-09-18T14:22:08+00:00

Bedankt voor het invullen van het contactformulier

Onze medewerkers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Waarom kiezen voor Top-Roof?

De medewerkers van Top-Roof bestaan uit een gekwalificeerd team dat zich dagelijks bezig houdt met dekken van daken. Wij communiceren op een duidelijk manier, komen onze afspraken na en zo voorkomen wij dat u voor verassingen komt te staan.

Dit zeggen onze klanten over ons

Top-roof heeft een prima indruk achter gelaten. Goed werk geleverd, flexibel, volgens afspraak, niet te beroerd om met de klant mee te denken en ook nog eens prettige mensen om op je dak te hebben. Zeker geen spijt van!

Top Roof heeft vorig jaar de dakbedekking van ons (platte) dak vervangen en dat hebben ze echt heel netjes gedaan. Voor ons zag het er allemaal al heel goed uit, maar dit werd ook nog eens bevestigd door een onafhankelijke inspecteur!

Top Roof dakwerken i.v.m. een lekkage gebeld. Het probleem werd netjes en voor een goede prijs verholpen. Ten tijde van de reparatie bleek een ander stukje van het dak niet goed aan te sluiten. Dit werd direct en zonder extra kosten verholpen.

De geklaarde klussen van Top-Roof

Onze blogs

Wij bieden u graag meer informatie over daken en onze werkzaamheden. In onze blogs gaan we dieper in op de onderwerpen op de website.