Dakdekker Nuenen

Top-Roof isolatie en dakwerken

Neem contact op

Onze dakdekker werkzaamheden

Top-roof is een dakdekkersbedrijf dat zich gevestigd heeft in Eindhoven. Woont u in Nuenen? Geen enkel probleem! Wij hebben regelmatig projecten bij klanten uit Nuenen die een dakdekker nodig hebben.

Het inschakelen van Top-roof is een slimme keuze. Wij hebben al jarenlange ervaring en hebben bij al tal van klanten in Nuenen projecten afgeleverd. Heeft u een dakdekker nodig? En woont u in Nuenen of de omgeving van Nuenen? Neem contact op met Top-roof.

Waarom kiezen voor Top-Roof?

De medewerkers van Top-Roof bestaan uit een gekwalificeerd team dat zich dagelijks bezig houdt met dekken van daken. Wij communiceren op een duidelijk manier, komen onze afspraken na en zo voorkomen wij dat u voor verrassingen komt te staan.

Top-Roof is een bedrijf dat vertrouwen geeft

De vakmensen van Top-Roof

Wij vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent en blijft van al onze werkzaamheden. Zo maken we duidelijke afspraken van te voren en wordt u eerst op de hoogte gesteld van de kosten. Voordat we aan de klus beginnen maken we ook eerst een duidelijke inschatting van de verwachte kosten. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Hebben onze dakdekkers uw dak gerepareerd en bent u daar tevreden over? U heeft bij ons ook de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit betekent dat wij jaarlijks bij u langs komen uw dak te inspecteren. Hierdoor voorkomt u grotere schade die opgelopen kan worden als er jarenlang geen onderhoud wordt gepleegd. Dat scheelt weer een hoop zorgen! Neem contact op voor de volledige voorwaarden.

Dakdekkers voor bedrijven in Nuenen

Heeft u een bedrijf in Nuenen? En heeft u een dakdekker nodig? Schakel Top-roof in. Wij doen werkzaamheden zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij hebben de ervaring en de mankracht om grote projecten voor bedrijven op te pakken. Dus het maakt niet uit hoe groot de werkzaamheden zijn, Top-roof is de partner die u zoekt.

Neem contact op

Een jong en flexibel dakdekkersbedrijf

Dakdekker in Nuenen

Onze dakdekkers hebben al meerdere jaren ervaring en staan klaar voor iedere klus. Enkele voorbeelden van bekende type daken zijn bitumineuze daken, dakpannen en shingledaken. Heeft u een andere type dak? De kans is groot dat onze vakmensen daarmee ook ervaring hebben. Daarbij hebben wij ook ervaring met zowel nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op en vraag naar de voorwaarden.

Op het moment dat u onze dakdekkers heeft ingeschakeld komen zij naar Nuenen toe. Het is mogelijk om geheel gratis eerst een offerte op te vragen. Wij komen dan persoonlijk naar u toe om de situatie in te schatten. U ontvangt dan eerst een vrijblijvende offerte per mail of post.

De eerste stap in het dakdekken is het inschatten van de schade, daar kunnen uiteraard grote verschillen in zitten. Daarom gaan onze dakdekkers bij u in Nuenen eerste de schade vaststellen. Dan wij weten zij concreet wat ze moeten vervangen, repareren of moeten onderhouden. Door eerst de situatie goed in te schatten voorkomt u later een hoop kosten. Bij oudere huizen kan het namelijk nog wel eens voorkomen dat houten balken beginnen met rotten. Als daar niet op tijd wordt ingegrepen, gaat u laten meer schade oplopen.

Contact opnemen met Top-Roof?

Wilt u graag contact opnemen met Top-Roof? Vul dan het onderstaande contactformulier.

Contactgegevens Top-Roof

Dit zeggen onze klanten over ons

Top-roof heeft een prima indruk achter gelaten. Goed werk geleverd, flexibel, volgens afspraak, niet te beroerd om met de klant mee te denken en ook nog eens prettige mensen om op je dak te hebben. Zeker geen spijt van!

Top Roof heeft vorig jaar de dakbedekking van ons (platte) dak vervangen en dat hebben ze echt heel netjes gedaan. Voor ons zag het er allemaal al heel goed uit, maar dit werd ook nog eens bevestigd door een onafhankelijke inspecteur!

Top Roof dakwerken i.v.m. een lekkage gebeld. Het probleem werd netjes en voor een goede prijs verholpen. Ten tijde van de reparatie bleek een ander stukje van het dak niet goed aan te sluiten. Dit werd direct en zonder extra kosten verholpen.

De geklaarde klussen van Top-Roof